HTML

Magyar Blogrizsa

A Magyar Krónika online kiadása. Csak nemzeti idegzetűeknek!

Szerzőink

Berényi Imre, ormánybiztos

Torbán Piktor, ügyeletes tótumfaktum

Baktolcsy György, gazdasági mágus

Hodnyánszky Aladár, kultúrküldött kende

Főszerkesztő: Buncik Gabi

Friss topikok

Archívum

Magyar Blogrizsa - Köszöntő

2014.01.06. 12:29 berenyi.imre

Üdvözlöm Önt a Magyar Krónika online és fiatalos verziójának – és egyben előfutárának –, a Magyar Blogrizsának oldalán! Az egész szerkesztőség nevében szeretném Önt arra kérni, hogy írásainkban csak a jót és a szépet lássa meg – nem mintha lenne bennük bármi más, de azért nem árt biztosra menni ebben az elhidegült huszonegyedik századi világban.

Mi abban hiszünk, hogy az újságíró dicső hadvezér, a papírra vetett karakterek pedig az ő katonái. Ezért írunk mi Önnek: mert hiszünk abban, hogy a tisztelet és becsület erejével képesek vagyunk olyan elemi erejű üzeneteket közvetíteni, mellyel segíteni tudunk az elesetteknek.

Amire hatalmas szükség is van e balliberálisok sújtotta vidéken.

Mi nem a korrupciós vádakról, a felháborító panaszokról, a demokráciaféltőkről vagy bizonyos H. Andrásról fogunk írni, de nem ám: épp elegen szennyezik a levegőt és rontják szívünket az ezekről szóló pamfletjeikkel. Mi mindenhol a jót és a szépet fogjuk keresni, akárcsak a mondabeli vak királykisasszony a pöcegödörben.

Mi a finom házikolbászokról, a magyar válogatott gólzáporos mérkőzéseiről, a sikeres szomszédról (a rohadékról, akinek fogalmam sincs, hogy a fenébe telik erre a lakásra, ami háromszor akkora mint az enyém), a baráti összetartásról fogunk írni – jelentéktelenségükben is ízes, szívmelengető történetekről, mely minden bizonnyal fontos lépés lesz az ideológiai inga visszalendítésének rögös útján.

Jelenítsük hát meg együtt a blogposzt eposzi seregszemléjét!

Berényi Imre
és
Buncik Gabi

Szólj hozzá!

Címkék: köszöntő nemzeti

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarblogrizsa.blog.hu/api/trackback/id/tr405738296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása